‘Artikel Bahasa Jawa’ Articles at itx si tukang kritix

Nguri-uri Basa Jawa Kanthi WordPress Basa Jawa

Nguri-uri Basa Jawa Kanthi WordPress Basa Jawa
Desember 29, 2010
Jawa

Sanadyan Basa Jawa ora ditinggalaké karo wong Jawa, ananging babagan nulis Jawa nganggo aksara latin akèh sing ora bener. Kedadéan iki wis umum banget anané, apa manèh ing jaman internèt saiki kabèh wong isa nulis sakgelemé dhéwé sing uga banjur diwaca wong akèh. Klèruning panulisan iki tambah ngambra-ambra, gandhèng sing maca ya mesthiné banjur mèlu-mèlu … Baca Selengkapnya